Om mig

Jag är en chef från Svenska Spel med flera års erfarenhet _MG_3294av att införa agila arbetssätt och att jobba agilt.

Efter att första gången upplevt möjligheterna med att jobba agilt i början av 2000-talet på TietoEnator, fick jag chansen att delta i uppbyggnaden av ett antal Scrum- & Kanbanteam på Svenska Spel. Där har jag varit utvecklingschef för webb- & mobilutvecklingsedan 2010.

Mina tidigare erfarenheter både som systemutvecklare och projektledare har gjort att jag upplevt de problem som klassiska vattenfallsmetoder ger vilket har varit en av många starka drivkrafter för mig att jobba agilt.

Svårigheterna är och har varit många, och att lyckas med agila arbetssätt är ingen sinekur. Men hur man tacklar de utmaningar som övergången till agila arbetssätt medför, och hur man också kan plocka frukterna av det i form av ökad produktivitet och arbetsglädje, hoppas jag kunna dela mig om i denna blogg riktade speciellt till chefer, i kanske liknande situationer som jag själv upplevt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>